Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 10:15

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 24, ΓΙΑ ΤΟ 2017

Κόπηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Νομικής Προστασίας 24, στη Λάρισα, η πίτα για το 2017, παρουσία φίλων, συνεργατών και πελατών.

Το κλίμα θερμό, και δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανταλλάξουν ευχές για υγεία, ανάπτυξη και ευημερία για το τρέχον έτος.

Έγινε σύντομος χαιρετισμός από τον κ. Κυριάκο Πράττο, όπου επισημάνθηκαν στοιχεία για την μέχρι σήμερα πορεία της εταιρίας, καθώς και τους στόχους της και τις προοπτικές της.

Επίσης για μία ακόμη φορά τονίστηκαν τα οφέλη της Νομικής Προστασίας, και το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο συγκεκριμένος κλάδος στην σύγχρονη κοινωνία, διότι εξομοιώνει τον οικονομικά ασθενέστερο διάδικο με τον οικονομικά ισχυρότερο αντίδικο και παρέχει την δυνατότητα αποτελεσματικής πρόσβασης στη δικαιοσύνη.

nomiki prostasia kopi pitas 2017 2 nomiki prostasia kopi pitas 2017 1

Η Νομική Προστασία είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο –πολίτη –επαγγελματία-εργαζόμενο, και τον υποστηρίζει, όταν υφίστανται παραβιάσεις τα νόμιμα κατοχυρωμένα δικαιώματά του, που αρκετοί με αφορμή την οικονομική αυτή συγκυρία, βρίσκουν κατάλληλο έδαφος να τα καταστρατηγήσουν ποικιλοτρόπως.

Σε κάθε περίπτωση ο ασφαλιστικός κλάδος της Νομικής Προστασίας έχει ξεχωριστή και περίοπτη θέση, αφού δίνει τη δυνατότητα και τη δύναμη στον ασφαλισμένο πολίτη να έχει πρόσβαση στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του.